S’moyster for 60 dollar!

Hold dere fast, for vi beveger oss inn i ukjent farvann. Der en klassisk s'more møter den kongelige perlen fra havet – østers. Yes,...

Akutaq: Iskrem med sjømat

Å servere en skje med Akutaq er som å ta smaksløkene dine med på en reise over Arktis tundra.

Polkagris popcorn med tang og hvit sjokolade

Nå, dette er spennende. Hvem skulle ha trodd at en enkel blanding av polkagris, tang og hvit sjokolade kunne skape en såpass interessant smaksopplevelse?...

Affogato 2.0

Affogato, en italiensk kjærlighetsaffære mellom iskrem og espresso, har lenge vært symbolet på en enkel, men himmelsk dessertopplevelse. Men, hva om vi utfordrer det...

Makroner som uventet apéritif: Blekk og rogn

Makroner, lenge ansett som den søte delikatessen på dessertbordet, har funnet veien til nye høyder som en uventet apéritif eller forrett. Den delikate balansen...