00:06:31

Tiden for torsketunge!

De iskalde vannene i Nord-Norge er hjemmet til den legendariske atlantiske torsken, og i løpet av vintermånedene ser lokalbefolkningen frem til den sesongbaserte delikatessen...
00:06:32

Ål & gastronomisk alkymi

Forestill deg en sjarmerende sjømat-taverna midt i hjertet av San Sebastian, der den salte brisen hvisker historier fra havet. Dette er hvor eventyret vårt...
00:10:36

Uutforsket kulinarisk territorium: Smaken av sjøpølse

I dag kaster vi oss hodestups inn i den gåtefulle verdenen av sjøpølser. Jeg vet hva du tenker – sjø hva? Det var akkurat...
00:03:42

Palolo-marken: Sør-Stillehavets kaviar

Idet jeg vandret gjennom de frodige landskapene i Vanuatu, et sted som allerede føltes som kulinariske verdens ende, visste jeg lite om at jeg...

Sjømatens varme klem: En overlevelsesguide for vinterkulden

Styrk kropp og sjel med en varm sjømatbuljong eller clam chowder suppe.
00:19:42

Havets nomader: Hvor sjømat er livet

I hjertet av det turkise Sulusjøen, hvor korallrevene glitrer som edelstener under solen, finner vi Bajau Laut-folket, de ekte havnomadene. Deres båter, kjent som...